VIN

VIP FOOD er garant for kvalitetsvinen til din fest. Vi har udvalgt en par dejlige vine, som garanteret vil falde i dine gæsters smag. Indehaver Michael Hørlyck har stor personlig interesse i god vin og er manden bag det brede udvalg som er til rådighed for VIP FOOD. På hylderne findes både rødvine, hvidvine, dessertvine, champagne, god cognac, rom og likører samt portvine. Kort sagt har vi det hele! Har du specielle vinpræferencer gør vi vores yderste for at imødekomme dem.

ØL & VAND

VIP FOOD kan levere alt i bar og fadølsanlæg. Ønsker du flaske øl, eller special øl kan dette også klares. Vi leverer også gerne sodavand til din fest – flaskevand fra Coca-Cola.

VIP Food er eksperter i bar løsninger, lige fra den enkle bar, med en eller to fadølshaner, til det helt store set up med barstole og lounge møbler. Vi udlæejer lige det du ønsker til din fest.

Vi fremsender gerne et vinkort eller kommer med forslag og ideer ud fra den valgte menu til festen, så både mad og drikke passer til selskab, årstid og din pengepung. Du kan også søge inspiration på vores hjemmeside og selv komme med ønsker.